Kijk op LinkedIn voor ons bedrijfsprofiel en onze collega's.

Gymora Latumahina


“Hier voel je dat je iets kunt betekenen”
 

Gymora Latumahina
Eerste medewerker Sociale Zekerheid

“Een ‘suffe ambtenaar’, dat wilde ik absoluut nooit worden. Ik werkte via een detacheringsbureau en had nooit gedacht dat ik voor vast bij een gemeente zou gaan werken, totdat ik als klantmanager bij Sociale Zekerheid van de gemeente Amersfoort terecht kwam. Hier werkte een ontzettend leuke club van mensen waar ik mij direct bij thuisvoelde.

Ik wilde mezelf graag verder ontwikkelen en zag dat de gemeente Amersfoort veel investeert in de ontwikkeling van medewerkers. Dus toen ik kon solliciteren op een baan heb ik dat direct gedaan. Na mijn 1ste jaar kreeg ik de kans om op een leidinggevende functie te solliciteren en op mijn 26ste  was ik dus al teamleider. In het begin was het zeker ploeteren, maar met verschillende trainingen, coaching en goede begeleiding is het helemaal goed gekomen.

 Ik ben nogal een zorgzaam type. Ik wil graag dat iedereen het net zo goed heeft als ik. Bij Sociale Zekerheid kan ik daar onderdeel van zijn. Je hebt hier te maken met de meest kwetsbaren van de samenleving. Dat is niet altijd makkelijk, maar als je iemand goed hebt kunnen helpen, dan weet je waar je het voor doet. Als je wil voelen dat je iets kan betekenen, dan zit je hier echt goed. 

Het klinkt cliché, maar hier bij ons staat de klant centraal en doen we er alles aan om de klant zo goed mogelijk te helpen. Er heerst een goede teamgeest. We doen de dingen hier met elkaar én voor elkaar, en daar ben ik trots op!
Typerend voor Amersfoort vind ik, dat we hier altijd bezig zijn met bedenken hoe het beter kan. We zijn niet ingedut, maar we blijven kritisch naar onszelf kijken. Ook nu we al twee keer de beste Sociale Dienst van Nederland zijn geworden. Dat vind ik sterk.”