Kijk op LinkedIn voor ons bedrijfsprofiel en onze collega's.

Waarom zou je bij ons werken?

Uit diverse werkbelevingsonderzoeken blijkt dat onze medewerkers het erg goed naar hun zin hebben bij de gemeente Amersfoort. Ze zijn zeer tevreden over (onder andere) opleidingsmogelijkheden, loopbaankansen en de mogelijkheid om werk en privé te combineren. Een mooiere aanbeveling kunnen we ons niet wensen. Of jij het bij ons naar je zin zou hebben, hangt er natuurlijk vanaf of wij bij elkaar passen. Maar als je houdt van vriendelijk, maar zakelijk, resultaat dat telt en ruimte voor ontwikkeling en je hebt – net als wij - oog voor wat mensen beweegt, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Goed voor elkaar

Uiteraard bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris, een mooie eindejaarsuitkering, flexibele werktijden, ruime mogelijkheden voor verlof en parttimewerken. Ook krijg je via ons korting op verzekeringen en bedrijfsfitness en hebben we een fiets- en een reiskostenregeling. Parttime werken is meestal mogelijk. Net als vier dagen van negen uur.

Oog voor uitblinkers

Werken voor Amersfoort, betekent werken met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Toon je initiatief en boek je resultaten? Dan betalen we je daar ook naar. Medewerkers die uitblinken houden we graag binnenboord. Maar ook als je op den duur weer elders verder wilt, ondersteunen we jouw ontwikkelingswensen. Daarvoor hebben we een eigen trainingsprogramma en werken we met persoonlijke-ontwikkelingsplannen.

Boeiende dynamiek

Door haar schaal is Amersfoort altijd in beweging. De stad is de laatste twintig jaar stevig uitgebreid met architectonisch spraakmakende wijken als Kattenbroek en Vathorst. We staan voor sociale en stedenbouwkundige vernieuwingsopgaven. Die pakken we aan in samenspraak met onze inwoners. We bieden ruimte aan creativiteit en vernieuwende concepten en werken ondertussen aan de verbetering van onze publieksdienstverlening. Van het uitvoeren van wetten en regels, naar meedenken met de klant. Van meer-naar-1-loket. Van kantoortijden naar de 24/7 van internet.

Aangenaam Amersfoort

De 150.000 inwoners van Amersfoort zijn een mooie mix tussen geboren-en-getogen en import. Ze zijn meer-dan-gemiddeld hoogopgeleid en welvarend. Steeds meer randstadters vinden hun weg naar Amersfoort. Ze vallen voor de centrale ligging en de kwaliteit van leven. Relatieve rust in een groene omgeving, alles bij de hand voor vertier.